Kuvien generointi tekoälyllä (4 esimerkkiä)

Tekoälyn avulla kuvien generointi on nykyaikainen ja innostava teknologia, joka mahdollistaa monipuolisten ja omaperäisten kuvien luomisen nopeasti ja vaivattomasti.

Tekoälyalgoritmit pystyvät analysoimaan ja ymmärtämään visuaalisia malleja, sekä tuottamaan uusia kuvia annetun kehotuksen (”prompt”) pohjalta.

Artikkelin kansikuvan prompt: an illustration of a woman, in the style of willem haenraets, cabaret scenes, dmitry spiros, lively tavern scenes, realistic usage of light and color, luminous reflections --ar 16:9 --v 5

Miksi kuvien generointi tekoälyllä kiinnostaa?

Kuvien generointi tekoälyn avulla on herättänyt paljon kiinnostusta monista syistä. Ensinnäkin se tarjoaa mahdollisuuden luoda ainutlaatuisia kuvia, joiden yksityiskohtia ja ulkoasua ei ole suunnitellut ihminen.

Tämä voi johtaa yllättäviin ja luoviin lopputuloksiin, jotka rikastuttavat esimerkiksi graafista suunnittelua, markkinointia tai taidetta.

albert einstein as dog --ar 16:9 --testp --v 5

Toiseksi tekoälyn avulla kuvien generointi voi nopeuttaa ja tehostaa kuvien luontia. Perinteisen kuvanluonnin sijaan, joka voi olla aikaa vievää ja vaatia erikoisosaamista, tekoäly pystyy tuottamaan kuvia nopeasti ja helposti. Tämä voi säästää aikaa ja resursseja monilla eri aloilla.

Lisäksi tekoälyn avulla kuvien generointi voi auttaa ratkomaan ongelmia, joita perinteinen kuvanluonti ei pysty ratkaisemaan. Esimerkiksi tekoäly voi generoida kuvia harvinaisista tai monimutkaisista aiheista, joihin ei välttämättä löydy valokuvia tai muita visuaalisia resursseja.

Massive Schooner, large splashes, large transparent waves, raking sunlight shining through water, cinematic lighting, oil painting by Marcus Larsson, Alexei Savrasov, concept matte painting, photorealism --ar 16:9 --v 5

Kaiken kaikkiaan tekoälyn avulla kuvien generointi on kiinnostava teknologia, joka tarjoaa uusia mahdollisuuksia visuaalisen ilmaisun saralla. Sen avulla voimme luoda upeita kuvia nopeasti ja tehokkaasti, samalla rikkoen luovuuden rajoja ja löytäen uusia tapoja kuvien hyödyntämiseen.

Kuvien generointi tekoälyllä vaikuttaa hienolta – Miten sitä voi kokeilla?

Midjourney on yksi suosituimmista ja kehittyneimmistä kuvia generoivista tekoälyistä. Sitä voi kokeilla ilmaiseksi.

Alice in wonderland art, a cool cheshire cat, in the style of disney anime art, light purple and turquoise, chromepunk, ferrania p30, victor nizovtsev, psychedelic forest background --ar 16:9 --v 5

Vaikka Midjourney on laadukas tuote, se ei ole helpoimmasta päästä ohjastaa, ja vaatii Discord-sovelluksen käyttöä. Se on kuitenkin opettelun arvoista.

Täältä voit tutustua Midjourney-käyttäjien generoimiin kuviin: Midjourney Community Showcase

Katso myös